Open Dagen MBO

february, 2020

01febAll DayOpen huis | MBO Amersfoort

04febAll DayJaar 4: Meet & Match MBO keuze

08febAll DayOpen dag Herman Brood Academie (MBO Utrecht)

12febAll DayDoemiddag | ROC Midden Nederland

13febAll Day3e Oriëntatiemiddag | MBO Utrecht

19febAll DayOpen avond | ROC Midden Nederland (+VAVO)

Open dagen
Op deze pagina staan (bijna) alle open dagen en oriëntatiedagen uit de regio Houten/Utrecht vermeld. De MBO’s bieden meerdere open dagen/avonden aan. Klik op de kalender in welke maand je een open dag/avond kunt bezoeken. 

Voor sommige MBO’s is het belangrijk om je op tijd in te schrijven i.v.m. toelatingseisen. Probeer deze scholen ook op tijd in het schooljaar te bezoeken om teleurstelling bij inschrijving te voorkomen.

Meeloop en Oriëntatiedagen
Een leerling kan zich aanmelden voor een oriëntatiedag door in te loggen op www.zoekjouwmbo.nl met school emailadres en Intergrip Service Nummer. Tijdens de mentorles zal de mentor deze nummers verstrekken en samen met de leerlingen inloggen.

Wanneer de leerling is aangemeld en de activiteit valt binnen schooltijd, dan moet hij/zij een getekend formulier buitenschoolse LOB activiteit inleveren bij de receptie om geoorloofd afwezig te mogen zijn. Deze is via onderstaande link te downloaden en moet 2 dagen voor de activiteit gepland staat bij de receptie ingeleverd zijn i.v.m. absentieverwerking.