Profiel en specialisatiekeuze Basis en Kader

Profiel Dienstverlening en Producten Basis en Kader

Bij basis en kader wordt op het Houtens het profiel Dienstverlening & Producten aangeboden. In het filmpje hiernaast zie je hoe breed je je oriënteert binnen dit profiel. 

Wat leer je zoal tijdens de lessen D&P? Een dienst is bijvoorbeeld het organiseren van een activiteit zoals een sportdag, een markt of een high tea. Een product is bijvoorbeeld het maken van een promotiefilm, een website of een 3d object.

Met dit profiel kun je uitstromen naar alle MBO opleidingen. Door de keuze in één van de specialisaties kun je je verder verdiepen in Vormgeving, Veilig & Gezond, ICT of Hospitality.

Vakkenkeuze 3 en 4 basis en kader

Binnen het profiel Dienstverlening & Producten zitten de verplichte vakken Nederlands, Engels, Maatschappijleer 1, Bewegingsonderwijs en Kunstvakken 1
Naast deze vakken moet je van de volgende drie vakken twee kiezen Biologie, Economie, Wiskunde.

We hebben de vier verplichte keuzevakken ondergebracht in vier specialisaties. Daar moet je één specialisatie van kiezen.

Specialisatie keuze binnen het profiel D&P op het Houtens

Naast de bovenstaande vakken specialiseer je je in één van de specialisaties hieronder. Aan het einde van leerjaar 2 kies je voor een specialisatie die het dichtste bij jouw interesses ligt. In elke specialisatie zitten 4 keuzevakken. Je sluit het vierde jaar af met op je diploma het eindcijfer voor het vak D&P en de eindcijfers voor de keuzevakken.